1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
DIANROM-ITAL ia naștere, în România, în anul 2000, dintr-o experiența de peste 30 de ani în comerțul cu ridicata al produselor de încălzire, sanitare și climatizare pe piața din Italia, stimulat printr-o puternică dorință de rezultate.
Atenția maximă acordată evoluției în timp, în raport cu tehnologia modernă, unite printr-un management de calitate fac din societatea noastră, un punct forte de referință și caracter, in variatul sector de distribuție cu produse hidro - termo sanitare.
 
Dorința tot mai mare de a fi proactiv, de a dori să răspundem la cerințele pieței, nevoia de a fi prezenți în aceasta zonă intr-un mod eficient și în timp util, sunt doar câteva dintre obiectivele urmărite de zi cu zi.
Seriozitatea care ne caracterizează este certificată prin intrarea si menținerea in piața românească, specifică segmentului de comerț cu produse hidro-termo-sanitare, de peste 15 ani, ca reprezentanți exclusivi pentru aceasta zonă a unor renumite și prestigioase mărci internaționale.
 
Astăzi DIANROM-ITAL , societate cu reputație confirmată in domeniul comerțului internațional cu marfuri specifice și uzuale pentru instalații termice,construcții, sanitare si alte utilități meșteșugărești ori casnice, prin prezența cu condescendența cuvenită vă invita a lua cunoștință, studia și analiza, oferta comercială a acesteia.

 

 

Marci comercializate