1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
DEPOZIT
 
Noul depozit DIANROM-ITAL  SRL  se ocupa cu distribuția en-gros și vânzarea cu amănuntul a produselor de instalatie, incalzire, climatizare, sanitare si feronerie.
 
DIANROM-ITAL SRL ofera clientilor sai o suprafață totală de 5.000 de metri patrati, unde atat profesionistii cat si persoanele private pot  achiziționa produsele și piesele de schimb de la cele mai bune branduri de pe piață.
 
Atenția constantă acordata tuturor inovațiilor prezentate de furnizori, permite ca DIANROM-ITAL  să structureze un depozit întotdeauna in linie cu exigentele  clienților și cu bogate soluții noi care sunt esențiale pentru realizarea instalațiilor moderne și in conformitate cu reglementările in vigoare .
 
View the embedded image gallery online at:
http://dianrom-ital.ro/en/logistica.html#sigFreeId46eab3a881
 
SHOWROOM
Acum oricine poate găsi gamă largă de produse expuse la showroom-ul firmei noastre, indrumati de catre personal instruit și calificat pentru a rezolva toate cerintele clientilor cu privire la produse sanitare(mobilier de baie, seturi de portelan, cazi si cabine) precum și de produse de instalatii termo hidro sanitare.
 
View the embedded image gallery online at:
http://dianrom-ital.ro/en/logistica.html#sigFreeId813c553810
 

Marci comercializate